Een moment geduld...

Oud & Nieuw 2020

Door alle omstandigheden zal ook het vieren van oud & nieuw dit jaar anders zijn dan andere jaren.
Ons restaurant en onze bowlingbanen zijn net als elk jaar gesloten met oud & nieuw. Wij bieden dit jaar echter wel de mogleijkheid om thuis te genieten van een aantal van onze gerechten. Wij bieden tijdens de jaarwisseling onze tapastafel en een aantal luxe salades aan voor thuis. 

De tapastafel & opgemaakte salades zijn te bestellen tot woensdag 30 december 12.00 uur. 
Afhalen of bezorgen kan op donderdag 31 december tussen 11.00 & 14.00 uur. 

Voor het afhalen & bezorgen van de overige gerechten van onze afhaal/bezorgkaart zijn wij gesloten van 24 december 2020 tot en met 3 januari 2021.

Tapastafel - € 39,95

Een heerlijke tapastafel met koude en warme hapjes voor 2/3 personen. De warme hapjes van deze tapastafel kun je thuis opwarmen op een gewenst tijdstip.Luxe vleessalade - € 7,95 p.p. (minimaal 2 personen)

De luxe vleessalade is een salade gemaakt met Twents rundvlees en wordt royaal afgegarneerd met onder andere: ham-asperges, paté, rollade, rosbief, brie, gevulde eieren en diverse rauwkosten.

Per twee personen krijgt u bij de salade een 1/2 stokbrood (keuze wit of bruin) met knoflooksaus & kruidenboter. 
Luxe vissalade - € 9,25 p.p. (minimaal 2 personen)

De luxe vissalade is een huisgemaakte tonijnsalade die royaal wordt afgegarneerd met onder andere: paling, forelfilet, gerookte zalm, garnalen, brie, gevulde eieren en diverse rauwkosten.

Per twee personen krijgt u bij de salade een 1/2 stokbrood (keuze wit of bruin) met knoflooksaus & kruidenboter. 

Reservering aanvragen